Simit ve sirkeli kurabiye tariflerini okuduktan sonra, bu lezzetleri kendim yapmayı denemek istiyorum. Simitin dışının gevrek, içinin yumuşak olması ve üzerine serpilmiş susamlar, bana mutlaka bir kahvaltı masasında yer alması gereken bir lezzet gibi geliyor. Ayrıca, sirkeli kurabiyenin hafif ekşi tadı çay saatlerinde farklı bir alternatif sunuyor. Benim en çok merak ettiğim, sirkeli kurabiyenin hamurunun ne kadar yumuşak olması gerektiği. Hamuru kulak memesi yumuşaklığında tutmak yeterli mi yoksa daha farklı bir kıvam aramalı mıyım? Özellikle misafirlerime sunacağım için, bu tariflerin lezzeti konusunda endişelerim var. Evde denemek için hangi malzemeleri daha önceden hazırlamalıyım? Bu tariflerden hangisi daha çabuk hazırlanıyor?
Simit ve sirkeli kurabiye tariflerini okuduktan sonra, bu lezzetleri kendim yapmayı denemek istiyorum. Simitin dışının gevrek, içinin yumuşak olması ve üzerine serpilmiş susamlar, bana mutlaka bir kahvaltı masasında yer alması gereken bir lezzet gibi geliyor. Ayrıca, sirkeli kurabiyenin hafif ekşi tadı çay saatlerinde farklı bir alternatif sunuyor. Benim en çok merak ettiğim, sirkeli kurabiyenin hamurunun ne kadar yumuşak olması gerektiği. Hamuru kulak memesi yumuşaklığında tutmak yeterli mi yoksa daha farklı bir kıvam aramalı mıyım? Özellikle misafirlerime sunacağım için, bu tariflerin lezzeti konusunda endişelerim var. Evde denemek için hangi malzemeleri daha önceden hazırlamalıyım? Bu tariflerden hangisi daha çabuk hazırlanıyor?
Cevap yaz