Susamlı sirkeli simit kurabiyesi tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli atıştırmalığı denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle hamurun yumuşak ve ele yapışmayan bir kıvam alması gerektiği kısmı dikkatimi çekti. Acaba hamuru yoğururken ne kadar süre yoğurmalıyım? Ayrıca, susam yerine çörek otu kullanmayı düşündüm; bu değişiklik kurabiyenin tadını nasıl etkiler? Son olarak, yumurta sarısı sürerek daha parlak bir görünüm elde etmek gerçekten iyi bir fikir gibi görünüyor. Bu tarifin püf noktaları arasında en çok hangi noktaya dikkat etmek gerek?
Susamlı sirkeli simit kurabiyesi tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli atıştırmalığı denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle hamurun yumuşak ve ele yapışmayan bir kıvam alması gerektiği kısmı dikkatimi çekti. Acaba hamuru yoğururken ne kadar süre yoğurmalıyım? Ayrıca, susam yerine çörek otu kullanmayı düşündüm; bu değişiklik kurabiyenin tadını nasıl etkiler? Son olarak, yumurta sarısı sürerek daha parlak bir görünüm elde etmek gerçekten iyi bir fikir gibi görünüyor. Bu tarifin püf noktaları arasında en çok hangi noktaya dikkat etmek gerek?
Cevap yaz