Sürekli kahvaltılarda veya çay saatlerinde sütün tadını simitle birleştirmek çok hoşuma gidiyor. Tarifin adımlarını takip ettiğimde, mayanın aktif hale gelmesi için beklemek gerektiğini gördüm. Bu bekleme süresi, hamurun pürüzsüz ve elastik bir kıvam almasını sağlamak için çok önemli mi? Ayrıca, simitleri suya bulayıp sonra susama bulamak, lezzet açısından gerçekten fark yaratıyor mu? Fırından çıktıktan sonra sıcak simitlerin yanında çay veya kahve tercih etmek harika bir fikir. Bu tarifin ekstra bilgileri de dikkatimi çekti; ceviz veya baharat eklemek farklı tatlar denemek için güzel bir yol. Denemek için sabırsızlanıyorum!
Sürekli kahvaltılarda veya çay saatlerinde sütün tadını simitle birleştirmek çok hoşuma gidiyor. Tarifin adımlarını takip ettiğimde, mayanın aktif hale gelmesi için beklemek gerektiğini gördüm. Bu bekleme süresi, hamurun pürüzsüz ve elastik bir kıvam almasını sağlamak için çok önemli mi? Ayrıca, simitleri suya bulayıp sonra susama bulamak, lezzet açısından gerçekten fark yaratıyor mu? Fırından çıktıktan sonra sıcak simitlerin yanında çay veya kahve tercih etmek harika bir fikir. Bu tarifin ekstra bilgileri de dikkatimi çekti; ceviz veya baharat eklemek farklı tatlar denemek için güzel bir yol. Denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz