Tereyağlı simit tarifini okuduktan sonra denemek için sabırsızlanıyorum! Malzemelerin listesi oldukça uygun, özellikle taze tereyağı kullanmanın lezzeti artıracağı belirtilmiş. Hamurun mayalanma süresi hakkında bilgi verilmesi de harika, çünkü bu aşama genellikle göz ardı ediliyor. Susamın yanı sıra çörek otu veya haşhaş ile süsleme fikri de çok ilginç! Acaba, simitleri daha gevrek yapmak için fırında pişirme süresini uzatmak etkili olur mu? Ayrıca, yanında beyaz peynir ve zeytin ile sunmanın ne kadar doyurucu olacağı da düşünülünce, bu tarifi hemen denemek gerekiyor!
Tereyağlı simit tarifini okuduktan sonra denemek için sabırsızlanıyorum! Malzemelerin listesi oldukça uygun, özellikle taze tereyağı kullanmanın lezzeti artıracağı belirtilmiş. Hamurun mayalanma süresi hakkında bilgi verilmesi de harika, çünkü bu aşama genellikle göz ardı ediliyor. Susamın yanı sıra çörek otu veya haşhaş ile süsleme fikri de çok ilginç! Acaba, simitleri daha gevrek yapmak için fırında pişirme süresini uzatmak etkili olur mu? Ayrıca, yanında beyaz peynir ve zeytin ile sunmanın ne kadar doyurucu olacağı da düşünülünce, bu tarifi hemen denemek gerekiyor!
Cevap yaz