Mahlepli susamlı simit tarifini okuduktan sonra, bu lezzeti evde denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle mahlep kullanımının simidin tadına katkısı konusunda çok meraklıyım. Hamurun hazırlanma aşamasındaki detaylar oldukça açıklayıcı. Bir de simitlerin kaynar su ile haşlanmasının yumuşaklık katacağını öğrenmek ilginç. Peki, simitlerin üzerine serpilmek üzere taze susam bulmakta zorlanırsam, ne önerirsiniz? Ayrıca, sunum önerilerinde beyaz peynir ve zeytin ile bir kahvaltı tabakları hazırlamak harika bir fikir! Başka hangi malzemelerle zenginleştirebilirim?
Mahlepli susamlı simit tarifini okuduktan sonra, bu lezzeti evde denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle mahlep kullanımının simidin tadına katkısı konusunda çok meraklıyım. Hamurun hazırlanma aşamasındaki detaylar oldukça açıklayıcı. Bir de simitlerin kaynar su ile haşlanmasının yumuşaklık katacağını öğrenmek ilginç. Peki, simitlerin üzerine serpilmek üzere taze susam bulmakta zorlanırsam, ne önerirsiniz? Ayrıca, sunum önerilerinde beyaz peynir ve zeytin ile bir kahvaltı tabakları hazırlamak harika bir fikir! Başka hangi malzemelerle zenginleştirebilirim?
Cevap yaz