Mikrodalgada simit ısıtmanın oldukça pratik ve hızlı bir yöntem olduğunu duydum, ama gerçekten de dışındaki gevrekliğin korunması bu kadar önemli mi? Hazırlık aşamasında simidin dışını nemlendirmek gerçekten işe yarıyor mu? Ayrıca, mikrodalgada kısa süreli aralıklarla ısıtmak gerektiği belirtiliyor ama bu süreleri tam olarak nasıl ayarlamak gerek? Son olarak, fırında ısıtmanın simidin lezzetini koruduğunu biliyorum ama bu yöntem diğerlerine göre neden daha fazla tercih edilmeli?
Mikrodalgada simit ısıtmanın oldukça pratik ve hızlı bir yöntem olduğunu duydum, ama gerçekten de dışındaki gevrekliğin korunması bu kadar önemli mi? Hazırlık aşamasında simidin dışını nemlendirmek gerçekten işe yarıyor mu? Ayrıca, mikrodalgada kısa süreli aralıklarla ısıtmak gerektiği belirtiliyor ama bu süreleri tam olarak nasıl ayarlamak gerek? Son olarak, fırında ısıtmanın simidin lezzetini koruduğunu biliyorum ama bu yöntem diğerlerine göre neden daha fazla tercih edilmeli?
Cevap yaz