Simit yaparken pekmez kullanmadan da güzel sonuçlar alabileceğimizi öğrenmek harika! Bu tarifteki adımlar oldukça net ve uygulaması kolay görünüyor. Özellikle hamuru mayalamak ve şekil vermek kısımları, evde simit yapmayı daha eğlenceli hale getiriyor. Susamın simitlerin üzerindeki lezzeti ve çıtırlığı artırması da çok hoş. Baharat ekleyerek farklı tatlar elde etme fikri ise denemeye değer gibi. Sizce de simitlerin yanında sunulacak peynir ve zeytin, bu lezzeti daha da artırmaz mı?
Simit yaparken pekmez kullanmadan da güzel sonuçlar alabileceğimizi öğrenmek harika! Bu tarifteki adımlar oldukça net ve uygulaması kolay görünüyor. Özellikle hamuru mayalamak ve şekil vermek kısımları, evde simit yapmayı daha eğlenceli hale getiriyor. Susamın simitlerin üzerindeki lezzeti ve çıtırlığı artırması da çok hoş. Baharat ekleyerek farklı tatlar elde etme fikri ise denemeye değer gibi. Sizce de simitlerin yanında sunulacak peynir ve zeytin, bu lezzeti daha da artırmaz mı?
Cevap yaz