Simit yoğurtlu tarifini ilk kez denemek istiyorum ve gerçekten merak ediyorum. Sizce simitlerin zeytinyağında ne kadar kızartılması ideal? Çok fazla kızartmak lezzetini etkiler mi? Ayrıca, sarımsak kullanmanın tadına nasıl bir katkı sağladığını deneyimlemiş olan var mı? Benim damak tadımda sarımsak fazla baskın olabilir diye endişeleniyorum. Bu konuda önerileriniz var mı?
Simit yoğurtlu tarifini ilk kez denemek istiyorum ve gerçekten merak ediyorum. Sizce simitlerin zeytinyağında ne kadar kızartılması ideal? Çok fazla kızartmak lezzetini etkiler mi? Ayrıca, sarımsak kullanmanın tadına nasıl bir katkı sağladığını deneyimlemiş olan var mı? Benim damak tadımda sarımsak fazla baskın olabilir diye endişeleniyorum. Bu konuda önerileriniz var mı?
Cevap yaz