Bu tarifteki tuzlu ve sirkeli simitlerin yapılışını okuduğumda, gerçekten pratik ve lezzetli bir atıştırmalık hazırlayabileceğimi düşündüm. Hamurun mayalanma süresi ve şekil verme aşamaları oldukça net anlatılmış. Özellikle, simitlerin dışının çıtır çıtır, içinin ise yumuşak olması tam aradığım bir doku. Malzemelerin arasında sirkenin yer alması çok ilginç, bu simitlere farklı bir tat katacağından eminim. Ayrıca, yanında beyaz peynir ve zeytinle sunulması fikri de aklımda, bu şekilde kahvaltılarımı daha keyifli hale getirebilirim. Sizce, ekleyeceğim baharatlar ile farklı tatlar denemek ne kadar etkili olur? Bu tarifle denemeler yapmak çok eğlenceli görünüyor!
Bu tarifteki tuzlu ve sirkeli simitlerin yapılışını okuduğumda, gerçekten pratik ve lezzetli bir atıştırmalık hazırlayabileceğimi düşündüm. Hamurun mayalanma süresi ve şekil verme aşamaları oldukça net anlatılmış. Özellikle, simitlerin dışının çıtır çıtır, içinin ise yumuşak olması tam aradığım bir doku. Malzemelerin arasında sirkenin yer alması çok ilginç, bu simitlere farklı bir tat katacağından eminim. Ayrıca, yanında beyaz peynir ve zeytinle sunulması fikri de aklımda, bu şekilde kahvaltılarımı daha keyifli hale getirebilirim. Sizce, ekleyeceğim baharatlar ile farklı tatlar denemek ne kadar etkili olur? Bu tarifle denemeler yapmak çok eğlenceli görünüyor!
Cevap yaz