Anka simit hakkında bu detaylı bilgilere sahip olmak gerçekten harika! Özellikle Türk mutfağının bu lezzetini kendim yapmayı düşündüm. Hamurun mayalanma süresi ve sıcak ortamın etkisi gibi ipuçları çok faydalı. Peki, simitlerin daha çıtır olmasını sağlamak için pişirme süresini uzatmak dışında ne gibi yöntemler deneyebilirim? Susam yerine çörek otu kullanmanın tadını nasıl etkilediğini de merak ediyorum. Bu simidin sunumu ve yanında tercih edilen içecekler hakkında da daha fazla bilgi verirseniz çok sevinirim!
Anka simit hakkında bu detaylı bilgilere sahip olmak gerçekten harika! Özellikle Türk mutfağının bu lezzetini kendim yapmayı düşündüm. Hamurun mayalanma süresi ve sıcak ortamın etkisi gibi ipuçları çok faydalı. Peki, simitlerin daha çıtır olmasını sağlamak için pişirme süresini uzatmak dışında ne gibi yöntemler deneyebilirim? Susam yerine çörek otu kullanmanın tadını nasıl etkilediğini de merak ediyorum. Bu simidin sunumu ve yanında tercih edilen içecekler hakkında da daha fazla bilgi verirseniz çok sevinirim!
Cevap yaz