Evde süslü simit yapmanın bu kadar basit ve pratik olduğunu bilmek harika! Özellikle misafirler için hazırlamak düşündüğümden daha eğlenceli olacak. Hamurun mayalanma süresi ve malzeme kalitesinin önemi de dikkatimi çekti. Peki, simitlerin fırında ne kadar süre pişmesi gerektiği konusunda bir ipucu verir misin? Ayrıca, simitleri yanında hangi peynir çeşitleriyle sunmak daha lezzetli olur sence?
Evde süslü simit yapmanın bu kadar basit ve pratik olduğunu bilmek harika! Özellikle misafirler için hazırlamak düşündüğümden daha eğlenceli olacak. Hamurun mayalanma süresi ve malzeme kalitesinin önemi de dikkatimi çekti. Peki, simitlerin fırında ne kadar süre pişmesi gerektiği konusunda bir ipucu verir misin? Ayrıca, simitleri yanında hangi peynir çeşitleriyle sunmak daha lezzetli olur sence?
Cevap yaz